Uvjeti korištenja

Dobrodošli na web stranicu www.tridom.hr, koja je u vlasništvu Tridom d.o.o.

Molimo Vas, da kao posjetitelj naše web stranice slijedite dolje navedene upute. Pregledom ove web stranice potvrđujete da se slažete s uvjetima i u potpunosti ih prihvaćate.


Informacije

Vlasnik web stranice Tridom d.o.o. zadržava pravo izmjene sadržaja web stranice i/ili prekida njezinog dopunjavanja, bilo kada, bez prethodne najave i ne preuzima nikakvu odgovornost za obnovu web stranice.

Zaštitni znak
Svi zaštitni znakovi na ovim web stranicama su zaštićeni ukoliko vlasnik web stranice ne odluči drugačije. To uključuje sve logotipove (logotipi proizvoda i korporativni logotipovi) i znakove. Uporaba žiga je dozvoljena samo uz prethodnu dozvolu vlasnika web stranice.

Ograničenje odgovornosti
Svi tekstovi, slike i drugi sadržaji prikazani na web stranici su izabrani i uređeni od vlasnika web stranice i samo su informativne prirode. Unatoč njihovoj informativnoj prirodi, vlasnik, u slučaju da želite surađivati s njim na poslovnoj razini ne odgovara za njihovu točnost i točnost navedenih podataka.

Osim izravne štete koja može biti prouzrokovana namjernim varanjem vlasnika ili usljed nepažnje vlasnika, vlasnik web stranice nije odgovoran ni za kakve izravne, neizravne, posebne ili slučajne štete koje proizlaze iz posjetiteljevog pogrešnog shvaćanja sadržaja web stranice.

Intelektualno vlasništvo
Intelektualno vlasništvo na stranicama, uključujući patente, žigove i autorska prava su zaštićeni. Ništa na ovim stranicama ne smije se koristiti ili prikazati na bilo koji način bez složbenog odobrenja vlasnika web stranice.

 

Zeleni banner_upit_HR

Zeleni banner_garancija_HR

Zeleni banner_akcija_HR

Zeleni banner_ogled_HR