Zaštita privatnosti

Tridom d.o.o. poštuje Vašu privatnost i obvezuje se da će pažljivo štititi povjerljivost vaših osobnih podataka dobivenih preko web stranice www.tridom.hr.

Tridom d.o.o. se obvezuje da će sve osobne podatke dobivene putem web stranice www.tridom.hr čuvati u skladu sa zakonom o zaštiti osobnih podataka (Narodne novine, br RS. 86/2004). Vaši podaci neće se koristiti pod nikakvim okolnostima bez Vašeg pristanka, bilo kakvo posredovanje ili davanje na korištenje trećoj osobi ili instituciji osim u slučajevima predviđenim zakonom.

Vaši osobni podaci će služiti potrebama izvedbe i dostave ponude i s namjerom unaprjeđenja web stranice. Ispunjavanjem obrasca za kontakt dopuštate Tridom d.o.o. da Vaše osobne podatke obrađuje u skladu sa zakonom o zaštiti osobnih podataka. Obrađivanje podrazumijeva sakupljanje ili skladištenje podataka u baze osobnih podataka, mijenjanje, korištenje ili komunikaciju, uključujući prijenos, traženje, blokiranje i brisanje.

Na temelju vašeg pristanka, mi ćemo koristiti vaše podatke u svrhu komunikacije s Vama, davanja ponuda, marketinga i informiranja o novostima putem različitih načina komunikacije.

Zeleni banner_upit_HR

Zeleni banner_garancija_HR

Zeleni banner_akcija_HR

Zeleni banner_ogled_HR